Het huis als mijn thuis

Een huis dat echt voelt als thuis. Dat was het einddoel van Lisette. In de zomer van 2019 kocht ze een nieuw huis. Ze wist dat er nog veel moest gebeuren om hier echt een thuis van te maken. Van stijl tot indeling en inrichting.  

“Dankzij ONNS. kom ik thuis.”

Het verhaal

Zowel de indeling als de stijl en de inrichting moeten bijdragen aan het thuisgevoel. Dat betekende voor Lisette dat een verbouwing onvermijdelijk was. Maar zelf had ze hier geen tijd voor. 

“ONNS. begreep direct wat ik wilde. Namelijk een verbouwing, maar ook ontzorging. Een partij die meedenkt en zoveel mogelijk uit handen neemt.”

Dat meedenken begon al bij het begin. Samen met Lisette ging ONNS. in gesprek over de mogelijkheden. Foto’s en Pinterest moodboards dienden als inspiratie. Op basis daarvan werd er gekeken naar de mogelijkheden en geadviseerd over de beste opties. Het belangrijkste was dat alles goed moest aansluiten bij de wensen en behoeftes van Lisette. 

“We zaten snel op een lijn, waardoor de ideeën vanuit ONNS. direct aansloten bij mijn voorkeur.”

De verbouwing

Lisette wist vrij duidelijk wat ze wel en niet wilde. Details waren belangrijk en alles moest, naast mooi en verzorgd, praktisch zijn. Geen onnodige poespas. Het huis moest veel rust uitstralen met enkele opvallende details.

“ONNS. adviseerde niet alleen over het grote geheel, maar lette ook op de details. Welke kleur voegen het mooist is bijvoorbeeld, maar ook wat het meest praktisch is.”

Natuurlijk is het bij een verbouwing belangrijk dat alles soepel en met zo min mogelijk ‘gedoe’ verloopt. Voor ONNS. begint dat allemaal bij communicatie. Niet alleen met degene voor wie we verbouwen, maar ook voor omwonenden.

“De communicatie verliep soepel. Een groot voordeel van ONNS. is dat zij ook communiceren met de omwonenden, ze geven aan dat er overlast plaats kan vinden, hoe lang het duurt etc. Zij waren niet alleen mijn aanspreekpunt, maar ook voor de buurt.”

Het resultaat

Het eindresultaat is een totaal getransformeerd huis. Een complete verbouwing om een huis zonder sfeer en smaak compleet naar wens te krijgen waarbij zowel inrichting, indeling en stijl bij elkaar horen.

“Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen, mede dankzij de adviezen van ONNS. Dankzij ONNS. kom ik thuis.”