ONTMOET ONNS.

Jamal en Edwin werken inmiddels al tientallen jaren in de bouw. Naast de overwegend leuke projecten en ervaringen, hoorden ze ook regelmatig ergernissen van klanten. De slechte communicatie tussen klant en aannemer, onverwachts hoge kosten of uitloop van werkzaamheden. Allemaal onnodig en eenvoudig te voorkomen. Daarom bundelden Jamal en Edwin hun krachten. Met hun pragmatische en transparante aanpak neemt ONNS. de klant direct mee en begeleidt hen door het oerwoud aan mogelijkheden en valkuilen. Je krijgt integraal advies op maat waar je werkelijk iets aan hebt en daarmee achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

 

 

Maak een afspraak met ONNS.

Vertel ons waar je naar op zoek bent of waar je mee geholpen wilt worden. We plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in. Mail of bel ONNS. gerust. 

Kennismaking bij jou thuis of in ONNS. atelier

We komen graag bij je langs voor een nadere kennismaking. Dan kunnen we direct het huis zien en de mogelijkheden bekijken en beoordelen. Wel zo efficiënt. Komt u liever eerst een kijkje nemen in ONNS. atelier? Geen probleem. De koffie staat klaar!

Analyse van jouw wensen en vrijblijvend advies

We nemen grondig al jouw wensen met elkaar door, kijken kritisch naar de mogelijkheden en geven je vrijblijvend advies.

Offerte op maat

We leggen met elkaar de uitgangspunten vast. Vervolgens werken we een complete en overzichtelijke offerte uit die op deze uitgangspunten is afgestemd.

Ondertekenen offerte

Bent u tevreden met onze offerte? Dan leggen we de gemaakte afspraken met elkaar vast door het ondertekenen van de door jou goedgekeurde offerte.

Inmeten en voorbereiden

Wij gaan direct aan de slag met de benodigde voorbereidingen zodat we de werkzaamheden vlekkeloos kunnen uitvoeren. We komen bij je langs om nauwkeurig alles in te meten. Daarna regelen we de juiste mensen en materialen. Je krijgt van ons een gedetailleerde planning, zodat je precies weet wat er op welk moment staat te gebeuren. Zo heb je zelf ook alle tijd om je goed voor te bereiden.

Vakkundige uitvoering van de werkzaamheden

Het is zover. Alles is voorbereid en duidelijk dus we gaan aan de slag! Onze vakkundige mensen verzorgen en begeleiden de hele verbouwing. We houden je continu op de hoogte van de voortgang en je kan al je vragen en opmerkingen aan ONNS. voorleggen.

 

Service en garantie

Je kunt volop gaan genieten van je nieuwe thuis. Ons werk zit erop, maar mocht er toch nog een probleempje ontstaan, komen we uiteraard bij je langs om het op te lossen. We hebben per slot van rekening heldere afspraken met elkaar over de door ONNS. te verlenen service en garanties na oplevering.